e-Segítség | Oldaltérkép
Magyar English facebook

„BARANYA ÉRTÉKEI A FIATALOK ÁLTAL” 

 
A Tett-Hely Ifjúsági Egyesület által indított programsorozat három programeleme 2012. április végéig valósul meg az alábbiak szerint:

  1. „ADD MAGAD!” III. Megyei Ifjúsági Vetélkedő (elődöntő) Elődöntő: 2012. április 12. A vetélkedővel célunk, hogy az ismeretterjesztésen túl a megyében élő fiatalok identitástudatát és lokálpatriotizmusát erősítsük, továbbá hogy felhívjuk a figyelmet Baranya megye kulturális és természeti értékeire. Kötődjenek lakóhelyükhöz, térségükhöz, ismerjék meg és szeressék lakóhelyük értékeit, hogy a jövőben is itt éljenek. A vetélkedő lehetőséget ad arra, hogy a helyi fiatalokból álló csapatok bemutassák a településük és annak környékének kulturális értékeit, élő hagyományait.
  2. „LÁTTASD MAGAD!” IX. Ifjúsági Civil Börze és a III. Megyei Ifjúsági Vetélkedő  döntője 2012. április 27. A Börze élja a rendelkezésre álló lehetőségek, értékrendek minél szélesebb körű bemutatása, az ifjúsági területen dolgozó civil szervezetek jelenlétének erősítése a köztudatban, a velük való megismerkedés lehetőségének megteremtése, melynek köszönhetően nő a fiatalok tájékozottsága, megteremtve annak a lehetőségét, hogy betekintés nyerjenek a civil szervezetek munkájába.
  3. „MUTASD MAGAD!” Megyei Ifjúsági Tehetségkutató Program 2012. április 27. A tehetségkutató programelem keretében amatőr ifjúsági csoportok, művészeti együttesek és Baranyában élő egyéni előadók mutatkozhatnak be. A program lényege, ellenben más tehetségkutató programokkal, hogy olyanoknak is lehetőséget adjon a bemutatkozásra, akiknek ez nem mindig adatik meg. A célunk az, hogy ne vegyük el a kedvét egyetlen fiatalnak sem attól, hogy színpadra merjen állni. Így a helyi ifjúsági közösségek, klubok maguk javasolhatnak kortárs előadókat a programra. A fiatalok önkifejezésének szeretnénk teret adni, ezzel is erősítősítve a szabadidő hasznos eltöltésének e lehetséges formáját, valamint a kortárscsoport mintaadó szerepét. 
 
A programelemekhez kapcsolódó felhívások és jelentkezési lapok a jobb oldai menüsoron találhatóak.

Támogatónk:
Együttműködő partnereink:

 
 
 
Baranya Ifjúságáért Nonprofit Kft.| 7621 Pécs, Apáca u. 2/1.| Telefon: 72/211-134| e-mail: tetthely@tetthely.net

MarkCon 2008