e-Segítség | Oldaltérkép
Magyar English facebook

Ülésezett a Tett-Hely Hálózati Munkacsoport és Tanács

A Baranya Ifjúságáért Nonprofit Kft.  TÁMOP 5.2.5-ös, „A jövőre nyitott megye – komplex ifjúságsegítés Baranyában” című projektének keretében aktív hálózatfejlesztés folyt az elmúlt két évben, amelynek eredményeképp megszületett a hálózat új minőségirányítási kézikönyve. A munka folyamatáról és magáról a kézikönyvről Balogh Anikó, az Alapítvány Alsómocsoládért szervezet képviselője tartott beszámolót.  
A kézikönyv nemcsak e-mailen kerül kiküldésre a hálózati tagoknak, hanem hamarosan pdf formátumban is megtekintető lesz a www.tetthely.net honlapon.   
 
A Tanácsa új tag felvételéről is döntött. 
Javaslatként érkezett, hogy a hálózat tagjai közé kerüljön be a Tett-Hely Ifjúsági Egyesület a Pepita Kultúrtérrel. A tagsági felvételhez szükséges ajánlások az Ifjúsági Unió Pécs és a Vasasért Egyesület képviselőjétől érkeztek, aki már a kezdetektől jelen voltak a Pepita Kultúrtér létrejötténél és igazolni tudják, hogy itt aktív munka folyik, melyet a Tett-Hely Egyesület koordinál.

A jelen lévő tagság egyhangúan a Tett-Hely Ifjúsági Egyesület felvétele mellett döntött. Az egyesület képviselője a Tanácsokon Friesz Judit egyesületi tag lesz. 
 

 
 

 

További híreink:


korábbi híreink

Fórum

Baranya Ifjúságáért Nonprofit Kft.| 7621 Pécs, Apáca u. 2/1.| Telefon: 72/211-134| e-mail: tetthely@tetthely.net

MarkCon 2008